• vitapeel microdermabrasie
  • vitapeel microdermabrasie
  • vitapeel microdermabrasie
  • vitapeel microdermabrasie

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & Powerslim... Zeg weer yes tegen jezelf met PowerSlim en ga energiek de zomer tegemoet........Afvallen doe je niet alleen dus maak vandaag nog een afspraak met de PowerSlim coach van Skinz.......Volg ons ook op
Facebook en blijf
op de hoogte van
het laatste nieuws.


SKINZ SHOP.......


vitapeel microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve, niet chirurgische methode om uw huid effectief te verbeteren. Microdermabrasie is een techniek waarbij de huid als het ware licht wordt geschuurd. Microkristallen worden door middel van luchtdruk op de huid gespoten waar zij de huid licht schuren. Het schuren van de huid stimuleert de celvernieuwing, de hoornlaag verdunt en de huid wordt vele malen toegankelijker voor werkzame stoffen, waardoor de huid meer spankracht krijgt en steviger wordt.

Voor wie?

Een Vitapeel microdermabrasie behandeling kan ingezet worden als huid verbeterende behandeling bij iedere huidconditie. De Vitapeel microdermabrasie behandeling geeft de huid een echte “oppepper”, maakt de huid zacht, glanzend, egaal en stralend. Tevens vermindert een microdermabrasie behandeling fijne lijntjes en rimpeltjes en maakt diepere rimpels minder diep, tevens vermindert deze behandeling ook pigment- en ouderdomsvlekjes.

Het resultaat

U ziet direct na een behandeling dat uw huid een frisse uitstraling heeft. Wilt u een intensief resultaat bereiken – bijvoorbeeld vermindering van lijntjes en rimpeltjes en/of pigment- en ouderdomsvlekjes – dan adviseren wij een Vitapeel microdermabrasie mini – of superieurkuur.

De voordelen

-Uw huid wordt gladder en egaler

-Rimpeltjes vervagen

-Afvlakking van acne-littekens

-Minder verstoppingen

-Verfijning van de poriestructuur

-Frisser huidbeeld