• OPI nails & hands
  • OPI nails & hands
  • OPI nails & hands
  • OPI nails & hands

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & Powerslim... Zeg weer yes tegen jezelf met PowerSlim en ga energiek de zomer tegemoet........Afvallen doe je niet alleen dus maak vandaag nog een afspraak met de PowerSlim coach van Skinz.......Volg ons ook op
Facebook en blijf
op de hoogte van
het laatste nieuws.


SKINZ SHOP.......


OPI nails & hands

OPI bestaat al ruim 30 jaar. Gestart in beauty salons op Sunset Boulevard, maar tegenwoordig wereldwijd in meer dan 110 landen vertegenwoordigd en al jaren nummer 1 op de professionele markt.

Bij OPI staan de gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel altijd op de eerste plaats. OPI is wereldwijd een begrip en o.a. de nagellak wordt dan ook door tal van sterren – zoals Katy Pery, Oprah Winfrey, de Kardashians en Rihanna – op handen gedragen. OPI nagellak voldoet aan de EU-normen doordat het geen schadelijke stoffen bevat zoals formaldehyde, DBP (dibutylftalaat) en tolueen.

Skinz werkt o.a. met het unieke in 2015 gelanceerde Infinite Shine systeem van OPI: nagellak met gel-effect. Infinite Shine is een innovatief 3-stappen systeem, waarin alle voordelen van nagellak en GelColor gecombineerd zijn. De glans blijft tot 10 dagen onveranderd mooi, afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel.