• power slim afslankprogramma
  • power slim afslankprogramma
  • power slim afslankprogramma
  • power slim afslankprogramma
  • power slim afslankprogramma

NIEUWS VAN SKINZ

Skinz & Powerslim... Zeg weer yes tegen jezelf met PowerSlim en ga energiek de zomer tegemoet........Afvallen doe je niet alleen dus maak vandaag nog een afspraak met de PowerSlim coach van Skinz.......Volg ons ook op
Facebook en blijf
op de hoogte van
het laatste nieuws.


SKINZ SHOP.......


power slim afslankprogramma

Afvallen onder persoonlijke begeleiding

Power Slim betekent niet minder gaan eten maar anders gaan eten. U hebt 6 eetmomenten per dag, deze bestaan uit Power Slim producten aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk. Tijdens het afslanken wordt er gewerkt met 3 fasen. U begint met de strikte fase en gaat hiermee door tot het streefgewicht voor circa 80% is bereikt. In fase 2 leert u stap voor stap gezond en gevarieerd te eten. In fase drie, de stabilisatiefase, leert u hoe u uw gewicht stabiel kunt houden.

Waarom Power Slim?

Energie die u inneemt maar niet direct gebruikt, wordt opgeslagen als reserve-energie in de vorm van lichaamsvet. Wilt u lichaamsvet verbranden, dan moet u ervoor zorgen dat u tijdelijk met de voeding minder brandstoffen binnen krijgt. Het lichaam gebruikt dan de vetreserve als brandstof. De Power Slim producten hebben en speciale samenstelling met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen. Ze bestaan uit kwalitatief hoogwaardige eiwitten. Dit zorgt dat u vet verliest en geen spiermassa. Het bevordert uw stofwisseling en uw figuur verbetert. Kiezen voor Power Slim is kiezen voor afslanken onder persoonlijke begeleiding. Samen met uw voedingscoach werkt u naar uw persoonlijke doel toe. U leert een gezond voedingspatroon te volgen en op gewicht te blijven.

Voordelen van Power Slim op een rij:

-Persoonlijke begeleiding

-Wetenschappelijk onderbouwd

-Lekkere producten

-Groot assortiment

-Behoud van gewichtsverlies

-Meer zelfvertrouwen                                                                                                                                                          

Welke mogelijkheden biedt Power Slim u? Wij maken graag een afspraak met u voor een gratis en vrijblijvend informatief gesprek.